Farvekonsulent Charlotte Søborg

Jeg har en BA i Tekstilt design og -håndværk og formidling fra VIA University College, Herning med speciale i væv og strik. Gennem denne uddannelse har jeg bl.a. fået et solidt kendskab til farver, stil og materialer. Denne viden anvender jeg, når jeg farvetester. 

I september 2020 blev jeg uddannet Color Me Beautiful-farvekonsulent af Birgit Lillelund, Herrup. 

Colour Me beautiful er Europas førende indenfor personlig styling og det med rette. Systemet er grundigt, logisk og velafprøvet. 

Jeg har altid interesseret mig for farver og kunst. I midten af 1980’erne hørte jeg første gang om Colour Me Beautiful. Jeg blev øjeblikkeligt begejstret. Interessen for farver holdt sig gennem årene og jeg blev farvetestet flere gange gennem forskellige systemer. Jeg er vendt tilbage til Colour Me Beautifuls system, og er blevet konsulent der, da det er det mest logiske og bedste system.

Grundigt, logisk og velafprøvet

De første 20 sekunder, de første 20 ord - det er hvad du får til at give et godt første håndsindtryk. 
Ta' en snak med en farve- og stilkonsulent fra Color me beautiful. 

Color me beautiful er anerkendt som det internationale og førende system indenfor farve, image og stil. Vores konsulenter har ændret livet for både mænd kvinder i Europa, Afrika og Mellemøsten i mere en tre årtier. Vi er dedikerede til at hjælpe uanset køn, alder, baggrund og budget, så du får det meste ud af dig selv. Dette er både indenfor farve og make-up vejledning, en fuld stilforandring eller shoppingråd. Vores konsulenter vil hjæpe dig til at finde dit nye "jeg". 

www.colourmebeautiful.co.uk

Farvemapper og gavekort

Se produkter