Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER 
Farve og stil 
v/ Charlotte Søborg 
Heboltoft 9 
6950 Ringkøbing 
CVR nr.: 41412445 
Telefon: 22780055 
Email: info@farveogstil.dk  

PRISER 
Hos Farve og stil tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

BETALING 
Farve og stil modtager betaling med MobilePay og bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

LEVERING 
Dine varer vil blive afsendt 1-3 hverdage efter bestillingen. I travle perioder kan der gå op til 14 dage.
Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser 75 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen.
Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.
Dine varer sendes med Post Nord eller GLS.
Du får besked, når vi har sendt din vare og du vil normalvis modtage den 5-3 hverdage derefter

REKLAMATIONSRET 
Hvis du fortryder et varekøb, kan du returnere varerne i intakt emballage indenfor 14 dage efter modtagelsen. 

Det er vigtigt, at du ved returneringen sørger for, at varerne er forsvarligt indpakket i den originale emballage og at varerne ikke kan bevæge sig rundt i kassen, hvis der er tale om skrøbelige varer. 

Vi returnerer kun penge for varer, som kommer tilbage til os i hel tilstand og i den originale emballage. Returneringsomkostninger skal du selv afholder. 

Vi refunderer herefter varens pris til dig hurtigst muligt - dog ikke evt. portoudgifter - eller andre gebyrer... 

For at lette ekspeditionen vil vi bede dig angive dit reg.nr. & kontonr. sammen med den vare, du har valgt at returnere... 

Hvis du ønsker at bytte til en anden vare foregår det således, at du først returnerer - og vi tilbagebetaler pengene. Herefter kan du bestille den ønskede, nye vare.
Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
Farve og stil 
Heboltoft 9 
6950 Ringkøbing 
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

REFUSION 
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af registreringsnr. og kontonr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

AFBUD VED TIDSBESTILLING TIL FARVE-. STIL- OG MAKEUPTEST 
Afbud skal ske dagen før aftalen. Udebliver man på dagen for aftalen udløses et gebyr på 250 kr.

FORTRYDELSESRET 
Der gives 14 dages fuld returret på fysiske varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag hvor du modtager ordren. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@farveogstil.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:
Farve og stil 
Heboltoft 9  
6950 Ringkøbing  

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom. 

VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN 
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:- Varer, hvor plomberingen er brudt.

RETURNERING 
Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

VARENS STAND VED RETURNERING 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer.Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet intet får af købsbeløbet retur. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

TILBAGEBETALING 
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur dog ikke fragtomkostninger. Forudsat varen er i ubrudt emballage. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

PERSONDATAPOLITIK 
For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:
Navn 
Adresse 
Telefonnummer 
E-mailadresse 
Oplysning om hvad du har købt. 
Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i Databeskyttelsesloven.  Læs vores persondatapolitik for Farve og stil, hvor  du kan læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

KLAGEMULIGHEDER – OVERSIGT OG LINKS 
Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, 
Carl Jacobsens Vej 35,  
2500 Valby
www.forbrug.dk  

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@farveogstil.dk